Banner 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop

3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop

Et nytt nivå.

Finn ut mer

Lytt som du aldri har gjort før.

 • Nærbilde av brystauskultasjon
  Opptil 40 ganger volumforsterkning

  Stetoskopet av kardiologikvalitet gir utmerket akustikk med opptil 40 ganger volumforsterkning (ved høyeste frekvens, sammenlignet med analog modus). Hør svake lyder, slik at du enklere kan stille diagnose.

 • Helsepersonell som lytter etter lungelyder
  Aktiv støydemping

  Teknologien vår for aktiv støydemping gjør det enklere å sile ut forstyrrende lyder i et hektisk miljø. Den kan hjelpe deg med auskultasjonen ved å redusere uønsket bakgrunnsstøy, slik at du kan fokusere på å lytte til det som er viktig: pasientene og kroppslydene deres. Hør forskjellen

 • Nærbilde av helsepersonell med stetoskop i ørene
  Myke ørepropper

  De tettsittende, myke øreproppene former seg etter øret og gir fremragende akustisk forsegling og komfortabel passform. Det innebærer at du kan lytte trygt og komfortabelt.

 • Helsepersonell som holder 3M Littmann CORE digitalt stetoskop mot brystkassen til en mann
  Flere lyttemoduser

  Når du har behov for det, kan du raskt veksle mellom analog og volumforsterket lytting med et knappetrykk. Med de to justerbare membranene (voksen og pediatrisk) kan du dessuten lytte etter både høyfrekvente og lavfrekvente lyder uten å måtte flytte på bryststykket.

 • Helsepersonell som auskulterer og viser en mann en app på et nettbrett
  Kan kobles til Eko-programvare
  Med trådløs Bluetooth®-tilkobling kan du koble 3M™ Littmann® CORE sammen med mange ulike enheter, slik at du kan visualisere, ta opp og lagre lyder med et knappetrykk.
 • Helsepersonell som auskulterer brystet til en gutt og ser på en telefonapp
  Designet for komfort

  3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop har blitt designet for komfort under undersøkelser av pasienter, med vinklet headset som sitter godt mot ørene og et bryststykke du kan holde slik du ønsker.


Blå gradient-bannerbilde
Prøv 3M™ Littmannn® CORE digitalt stetoskop i dag

Kjøp nå fra en autorisert forhandler


Instruksjonsvideoer for 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop

 • nærbilde av littmann CORE digitalt stetoskop som synkroniseres med EKO-mobilappen
  Video med produktoversikt og konfigurering av 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop (2:54)

  Lær mer om hvordan du kommer i gang med 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.

 • helsepersonell som bruker littmann digitalt stetoskop på brystkassen til en pasient
  Video om AI-basert bilydanalyse med 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop (0:45)

  Se hvordan 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop kan hjelpe deg å oppdage bilyder med AI.

  Tilgjengelig bare i visse land.

 • Helsepersonell som ser på direkte auskultasjonsvideo på bærbar PC
  Video av direkte telehelseauskulatasjon med 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop (1:14)

  Se og lær hvordan du kan utføre direkte telehelsetimer med 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop.

  Tilgjengelig bare i visse land.


 • 3M Littmann CORE digitalt stetoskop koblet til Eko-programvare på telefon

  Ta opp. Analyser. Del.

  Utrett mer med trådløs tilkobling. 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop er FDA-godkjent og fungerer med Eko-programvare på iOS- og Android-enheter, slik at du kan lagre og kommentere opptak på 15, 30, 60 eller 120 sekunder i en sikker løsning som oppfyller kravene i den amerikanske loven om behandling av helseopplysninger, HIPAA. Opprett et bibliotek av hjertelyder for å følge progresjonen til en sykdom eller for opplæring, og del opptak med kolleger på en sikker måte. Du kan i tillegg bruke kunstig intelligens via Eko til å oppdage bilyder (abonnement påkrevd; kun tilgjengelig i utvalgte land).

  Last ned appen

  Knapp for nedlasting fra App Store. Knapp for nedlasting fra Play Butikk.


Finn ut mer om Littmann stetoskoper

Les de nyeste bloggartiklene om Littmann stetoskop


blått banner som reklamerer for 3M Littmann-nettstedet
La oss holde kontakten.

Følg med på e-poster fra Littmann® stetoskoper.

ABONNER NÅ
å lukke  
 • Alle felter er obligatoriske, med mindre det er angitt som valgfrie

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Underkaste Submit

Vi beklager...

Det oppstod en feil under innsending. Prøv på nytt senere...

Takk skal du ha!

Skjemaet ditt ble sendt inn.

Vanlige spørsmål om 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop

STETOSKOP OG DIGITAL ATTACHMENT

 • 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop er det mest avanserte Littmann-stetoskopet til nå. Det leveres ferdig montert med et 3M™ Littmann® Kardiologi IV™-stetoskop og et CORE Digital Attachment. CORE Digital Attachment selges også separat. Det er ikke et stetoskop i seg selv, men kan legges manuelt til et Littmann Kardiologi IV-stetoskop.
 • 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop leveres ferdigmontert og er testet for å sikre riktig konfigurasjon. Det tilbyr de uovertrufne akustiske egenskapene, komforten og kvaliteten til 3M™ Littmann® Kardiologi IV™-stetoskopet, pluss den ekstra fordelen med opptil 40 ganger volumforsterkning (ved høyeste frekvens, sammenlignet med analog modus), aktiv støydemping og lydbølgevisualisering ved hjelp av en tilhørende app på en mobilenhet. I tillegg, i visse land inkludert USA, muliggjør Eko-appen bruk av Ekos FDA-godkjente programvarefunksjoner for å oppdage mistenkte bilyder – gratis. Når du kjøper 3M™ Littmann® CORE digitalt stetoskop, sørger vi for riktig montering, og du får ett enkelt punkt for service og støtte fra 3M™ Littmann® stetoskoper.
 • Littmann CORE digitalt stetoskop veksler mellom analog og forsterket lyttemodus, tilbyr Bluetooth®-tilkobling til en mobilenhet, og har et tosidig bryststykke med to justerbare membraner. Littmann elektronisk stetoskop modell 3200 er utgått. Det fungerer kun i forsterket modus, er ikke kompatibelt med mobilenheter, og har kun en ensidig elektronisk membran.

PRISER OG FORHANDLERE

 • 3M™ Littmann® stetoskoper selges gjennom autoriserte forhandlere som setter sine egne priser. For å finne en autorisert forhandler i nærheten av deg kan du besøke Littmann.no eller velge ditt lokale lands nettsted og Littmann stetoskop-sidene, eller 3M-regionkontoret nærmest deg for å få hjelp. Registrer deg for e-poster fra 3M Littmann eller se sosiale kanaler i ditt respektive land for å være en av de første som får vite om internasjonal tilgjengelighet.

KOMME I GANG

 • Se hurtigstartsveiledningen i esken.
 • Når 3M Littmann CORE digitalt stetoskop er av, fungerer det som et mekanisk (analogt, ikke forsterket) stetoskop. Trykk inn strømbryteren for å slå på 3M Littmann CORE digitalt stetoskop i forsterket modus. LED-lyset begynner å blinke. Du vil nå høre forsterket og filtrert lyd i øreproppene.

  LED-lyset for CORE digital enhet gir informasjon om statusen til enheten:
   

  1. Blinkende hvitt: Enheten er PÅ og klar til å kobles sammen med Eko-mobilappen.
  2. (Du trenger ikke å koble Bluetooth® sammen med appen for at forsterkningen skal fungere. Du må koble sammen med appen for å se lydbølgevisualisering og bruke funksjoner som lydopptak, deling og AI-aktivert screening.)
    

  3. Konstant hvitt: Enheten er PÅ og koblet sammen med Eko-appen.
  4. Gult: Enheten er koblet til og lader.
  5. Blinkende gult: LAVT batteri.
  6. Grønt: Enheten er koblet til og fulladet.

  (Merk: Den digitale CORE-enheten vil ikke fungere mens den lades.)

 • 3M Littmann CORE digitalt stetoskop går i ventemodus etter 5 minutter med inaktivitet. Slå strømmen av og på igjen for å slå på enheten igjen.
 • Last ned Eko-appen fra Apple App Store® eller Google Play™ Butikk, start appen og opprett en Eko-konto. Slå på Bluetooth® på telefonen eller nettbrettet, start Eko-appen og slå på 3M Littmann CORE digitalt stetoskop. Koble deretter stetoskopet sammen med enheten din som instruert i appen.
 • Ja, engelsk er tilgjengelig på alle plattformer. Spansk, tysk, fransk, portugisisk og italiensk er nå tilgjengelig på Android™ og vil være tilgjengelig på iOS i fremtiden. Flere språk vil bli lagt til begge plattformene i fremtiden.
 • Eko planlegger å utvide tilgangen til den nye versjonen av Eko-appen til flere land i 2023. Følg med for oppdateringer.
 • Det er ingen data lagret i appen. Appen fungerer som et grensesnitt mellom nettplattformen og dataene dine. Ekos app er en skybasert programvare med alle data lagret i skyen i USA. Datasikkerhet er en av våre høyeste prioriteter. Eko opprettholder HIPAA-samsvarende retningslinjer, prosedyrer og tekniske sikkerhetstiltak for pasient- og kundedata. Eko bruker HIPAA-samsvarende og NIST-anbefalt 256-biters AES-kryptering ved bruk av administrerte nøkler for pasientdata. Krypterte sikkerhetskopier tas daglig. Ekos app oppfyller også EUs personvernforordning (GDPR).
 • Den nye appen er kompatibel med iOS versjon 13 eller nyere og vil ikke fungere på iPhones som bruker iOS 12 eller eldre. For de som bruker iOS 12 eller eldre, vil appen ikke oppdatere til den nye appen, men du kan fortsette å bruke den forrige versjonen av Eko-appen. Se denne siden for en fullstendig liste over kompatible Android-enheter.
 • Sørg for at du lytter med membranen på den aktive siden av bryststykket. Bare én side av bryststykket er akustisk aktiv om gangen, identifisert med et merke på stammen. Roter bryststykket for å endre hvilken side som er aktiv.

  Før du setter øreproppene i ørene, sørg for at de peker fremover, bort fra deg. Dette sikrer at øreproppene er på linje med øregangene dine for komfort og maksimal lydoverføring.


  øre tips

  Det er også viktig å sikre at passformen til øreproppene skaper en skikkelig forsegling i øregangene. Hvis du ikke oppnår en skikkelig forsegling, må du justere headsettet slik at det passer til deg. Bytt eventuelt ut øreproppene med den mindre størrelsen som fulgte med i esken.


  øre tips

  Se «Bruke stetoskopet»

 • Du kan være i stand til å lytte til lyder via trådløse Bluetooth®-hodetelefoner ved å koble Littmann CORE-stetoskopet sammen med Eko-appen på mobilenheten og bruke funksjonen «Spill av fra hodetelefoner» i Eko-appen på mobilenheten din og deretter lytte direkte via Bluetooth ® gjennom appen. Lydinnstillinger for å strømme lyd trådløst inn i hodetelefonene fra telefonen. Littmann CORE digitalt stetoskop kan ikke kobles direkte sammen med trådløse Bluetooth®-hodetelefoner.

  Hvis du bruker Eko-appen og eksterne høyttalere eller hodetelefoner for å lytte direkte, anbefaler vi å bruke kablede høyttalere eller hodetelefoner for best lydkvalitet. Trådløse hodetelefoner kan gi variert lydkvalitet, se mer informasjon her.

 • Hodetelefoner av høy kvalitet anbefales på det sterkeste for å høre hjerte- og lungelyder i høy kvalitet når du spiller av lydopptak fra en telefon eller nettbrett. Telefonhøyttalere vil ikke gi optimal lydkvalitet. Å endre volumet på 3M Littmann CORE digitalt stetoskop under opptak endrer ikke volumet på den innspilte lyden på appen, derfor må avspillingsvolumet justeres i appen eller på selve smartenheten.
 • Appversjon utgitt i mars 2022 i USA: Når stetoskopet er koblet til appen, kan filtrene velges ved å gå til Meny -> Appinnstillinger -> CORE Audio Filter i Eko-mobilappen, uten å måtte berøre stetoskopet. Standardfilteret er Bred, men hjerte- og lungefiltre kan også velges for å la henholdsvis lavere og høyere frekvenser fremheves i lydprofilen. Filtervalget ditt blir lagret når du slår av appen.

  Andre versjoner: Når stetoskopet er koblet til appen, kan filtrene velges fra innstillingsmenyen i Eko-mobilappen, uten å måtte berøre stetoskopet. Standardfilteret er Bred, men hjerte- og lungefiltre kan også velges for å la henholdsvis lavere og høyere frekvenser fremheves i lydprofilen.

 • Om mulig skal auskultasjon utføres i rolige omgivelser. Selv om Littmann CORE digitalt stetoskop har aktiv støydemping, vil noe omgivelsesstøy fortsatt være hørbar under auskultasjon.

  Takket være 3Ms justerbare membranteknologi kan du høre lyder med ulik frekvens bare ved å justere trykket på bryststykket. Hold bryststykket med lett trykk på pasientens bryst for å høre lavfrekvente lyder, og trykk litt mer for å høre lyder med høyere frekvens. Hvis du bruker Eko-appen og eksterne høyttalere eller hodetelefoner for å lytte direkte, anbefaler vi å bruke kablede høyttalere eller hodetelefoner for best lydkvalitet. Trådløse hodetelefoner kan gi variert lydkvalitet, se mer informasjon her.

 • 3M Littmann CORE digitalt stetoskop kan ikke kobles direkte sammen med høreapparater. Men hvis høreapparatet ditt er Bluetooth®-kompatibelt og kan kobles til telefonen din, kan du bruke funksjonen «Spill av fra hodetelefoner» i appen for å strømme lyd trådløst inn i høreapparatet fra telefonen. Det er viktig at du validerer med audiologen din at høreapparatet ditt kan produsere de nødvendige frekvensene for å utføre en diagnostisk auskultasjon. Du finner mer informasjon her.

 • Appversjon utgitt i mars 2022 i USA: 3M Littmann CORE digitalt stetoskop inkluderer aktiv støydemping som kan slås av eller på via Meny -> CORE-innstillinger i Eko-appen. Standardinnstillingen i appen er AV. Hvis du slår av stetoskopet, vil du også slå av aktiv støydemping.

  Andre versjoner: 3M Littmann CORE digitalt stetoskop inkluderer aktiv støydemping som kan slås av eller på via innstillingsmenyen i Eko-appen. Standardinnstillingen i appen er AV. Hvis du slår av stetoskopet, vil du også slå av aktiv støydemping.

 • Appversjon utgitt i mars 2022 i USA: I Eko-appen trykker du på «Pasienter». Velg deretter pasienten og deretter opptaket. Til slutt trykker du på «Del» og følger instruksjonene. Mottakeren trenger ikke å ha en Eko-konto for å motta og åpne disse filene.

  Andre versjoner: I Eko-appen går du til «Pasienter» > «Velg pasient» > «Rediger» og trykker på «Del pasient». Du kan deretter skrive inn mottakerens e-postadresse, og lydopptakene vil bli sendt til dem. Merk at mottakeren også må ha en Eko-konto for å se delte pasientopptak.

 • Lad 3M Littmann CORE digitalt stetoskop eller CORE Digital Attachment når det gule lyset begynner å blinke. Sett den medfølgende mikro-USB-kabelen inn i USB-porten på enheten og koble den andre (USB-A) enden til en UL-sertifisert USB-vegglader (maks. 5 volt). Enhetens LED lyser konstant gult, noe som indikerer at den lades. LED-en vil skifte til konstant grønt når enheten er fulladet.

 • Å lade batteriet helt tar ca. 2,5 timer når du starter fra et helt utladet batteri. Når det er fulladet, skal stetoskopet gi 8 timers kontinuerlig digital bruk. Vi anbefaler å slå den digitale enheten AV mellom hver bruk for å maksimere batterilevetiden.

  MERK: Den digitale enheten vil ikke slå seg på mens den er koblet til og lades. Det er ingen deler som kan repareres av brukeren i den digitale enheten, og den er ikke laget for å åpnes av brukeren.

 • Den digitale enheten har en 5-minutters ventemodus for å spare batterilevetid. Den hvite lysdioden på enheten vil forsvinne når den digitale enheten går i ventemodus, og bryteren forblir i flukt med overflaten av volumknappene (dvs. i «PÅ»-stilling).

  For å slå den digitale enheten PÅ igjen, skyv bryteren til AV- og deretter PÅ-stilling. Det hvite lyset vises for å indikere at enheten er PÅ.

 • Lydnivået kan forsterkes i 7 trinn for å gi opptil 40 ganger volumforsterkning (ved høyeste frekvens, sammenlignet med analog modus) når du lytter med stetoskopets ørepropper. Øk volumnivået ved å klikke på plussvolumknappen på siden av enheten, og reduser volumnivået ved å klikke på minusvolumknappen på siden av den digitale enheten. Hvis du bruker hodetelefoner til å lytte til lydene via smarttelefonen eller nettbrettet, må du justere enhetens volum på vanlig måte; stetoskopets volumknapper vil ikke ha noen effekt på lyttevolumet i dette tilfellet. Merk: Endring av volumet på den digitale enheten påvirker ikke volumet til et opptak i Eko-appen som kjører på mobilenheten din. Avspillingsvolumet må derfor justeres i appen eller på selve smartenheten.
 • Ja, stetoskopet kan lasergraveres. Vi anbefaler ikke ripegravering, da dette kan gi økt friksjonsstøy under auskultasjon. Ikke demonter stetoskopet på noen måte (f.eks. ved å trekke slangen fra hverandre eller skru av slangestammene).

EKO AI

 • Eko AI er en serie med maskinlæringsalgoritmer basert på kunstig intelligens som hjelper helsepersonell med å oppdage mistenkt hjertebilyd. (Deteksjon av hjertebilyd er kun tilgjengelig i USA, men vil være tilgjengelig i andre land i fremtiden).

GARANTIINFORMASJON

SERVICE OG STØTTE

 • For service og støtte i USA for Littmann CORE digitalt stetoskop kan du besøke littmann.com/service eller ringe 1-800-228-3957. Trykk på alternativ 1 for Littmann, deretter alternativ 2, deretter alternativ 1 for 3M Littmann CORE-støtte.

  Hvis du er utenfor USA for Littmann CORE digitalt stetoskop, kan du besøke littmann.com for kontaktinformasjonen til ditt lokale 3M-kontor.

  I Europa, Midtøsten eller Afrika for Littmann CORE digitalt stetoskop kan du kontakte ditt lokale 3M-kontor eller sende e-post til 3M.littmann.emea@mmm.com

  For service og støtte i Canada for Littmann CORE digitalt stetoskop kan du sende e-post til CAService@mmm.com eller ringe 1-800-268-6235.

  Globalt for CORE Digital Attachment eller spørsmål om Eko App-administrasjon kan du besøke support.ekohealth.com.

PRODUKTSPESIFIKASJONER

RENGJØRING OG STELL

 • Rengjør utvendige deler mellom pasientundersøkelser med 70% isopropylalkoholservietter. Under normale forhold er det ikke nødvendig å fjerne CORE Digital Attachment fra stetoskopet under rengjøringsprosedyren. Membranene, varmeringen og øreproppene kan fjernes om nødvendig for grundig rengjøring. Sørg for at alle deler og overflater er tørre før de monteres igjen. Når du skal fjerne en ørepropp, tar du godt tak i øreproppen med tommelen og pekefingeren på den ene hånden og drar kraftig bort fra øreslangen mens du holder øreslangen i den andre hånden. Når du skal feste øreproppene, skyver du den lille siden godt inn på øreslangen til den klikker helt på plass. For å forhindre skade på øregangen må du sørge for at øreproppene er godt festet til headsettet før du setter dem inn i ørene. For å forhindre skade på stetoskopet må du ikke: senke stetoskopet i væske, utsette stetoskopet for en steriliseringsprosess (f.eks. autoklavering, kjemisk væskesterilisering) eller oppbevare det i ekstrem varme.