Helsepersonellets valg: Littmann-stetoskoper


 • Nærbilde av den pediatriske siden på et 3M Littmann Kardiologi III-stetoskop med Littmann-kvalitetstetningen.

  Hvorfor velge et 3M Littmann stetoskop?

  Alle Littmann-stetoskoper kjennetegnes av bransjeledende innovasjon og teknikk, avanserte materialer og presis produksjon – og et jevnt høyt kvalitetsnivå som andre merker ikke klarer å oppnå.

  Våre interne tester viser at enkelte stetoskopmerker varierer ganske mye fra eksemplar til eksemplar bl.a. med hensyn til lydnivå, vekt og produksjonskvalitet. Littmann-stetoskoper fremstilles etter strenge prosess- og kvalitetskontroller for høy konsistens. Det betyr at uansett hvilket Littmann-stetoskop du velger, får du et konsistent høyt ytelsesnivå.

  Classic stetoskoper

  Kardiologi stetoskoper


Fra bryststykke til ørepropper, her er det som får Littmann-stetoskoper til å skille seg ut:

 • Sirkelformet cyan ikon med bryststykket til et Littmann-stetoskop og lydbølger.

  1. Høy akustisk følsomhet alt etter modell, fra å utføre generelle fysiske vurderinger til å utføre en detaljert diagnostisk auskultasjon.

 • Sirkelformet cyan ikon med den flytende membranen til et Littmann-stetoskop.

  2. Flytende membraner er en 3M-oppfinnelse som lar deg høre lyder med ulik frekvens uten å flytte bryststykket.

 • Sirkelformet cyan ikon med den myke øreproppen til et Littmann-stetoskop.

  3. De tettsittende, forseglende øreproppene former seg etter hvert enkelt øre for en fremragende akustisk forsegling og komfortabel passform. Øreproppene slutter tett til enden av ørebøylene for økt sikkerhet.

 • Sirkelformet cyan ikon med ørebøylene til et Littmann-stetoskop.

  4. Headsettet er enkelt å justere, for individuell passform og komfort. Vinklede ørebøyler rettes inn etter øregangene dine for komfort og best mulig lydoverføring.

 • Sirkelformet cyan ikon med slangen og åket til et Littmann-stetoskop.

  5. Den nye generasjonen slanger gir lengre levetid som følge av forbedret motstand mot hudoljer og alkohol for lengre levetid, og blir ikke så lett misfarget. Laget uten naturgummilatex eller mykgjørende ftalater.

 • Sirkelformet cyan ikon med bryststykket til et Littmann-stetoskop.

  6. Presisjonsbryststykker som er lagd for å gi utmerket lydkvalitet og motstå støt, skrammer og kjemikalier ved daglig bruk.

 • Sirkelformet cyan ikon av en vektskala der nålen viser lav vekt.

  7. Lav vekt. Littmann-stetoskoper er blant de letteste på markedet. Hver eneste del bidrar til styrke og lav vekt, uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.