Littmann® stetoskoper

Hør mer. Lær mer.

Lær med 3M™ Littmann® stetoskoper

Velg det riktige stetoskopet

Velg et kvalitetsstetoskop når du skal lære deg å lytte.

Du vet hvor viktig det er å kunne bruke et stetoskop til vurdering og overvåking av pasienter – og det krever øvelse. Start med et opplæringsstetoskop med profesjonell akustikk som vil gi deg god hjelp i flere år fremover. 3M™ Littmann® stetoskoper er førstevalget blant studenter og klinikere og anbefales av lærere til undervisning og klinisk praksis.

Littmann-stetoskopmodellene som anbefales for studenter som ønsker et pålitelig opplæringsstetoskop av høy kvalitet, er 3M™ Littmann® Classic III™, 3M™ Littmann® Classic III™ og 3M™ Littmann® Kardiologi IV™. Begge tilbyr høy akustisk følsomhet, stor brukervennlighet og avanserte funksjoner. Begge har dessuten et dobbeltsidig bryststykke – med én side for voksne pasienter og én side for barn. Det finnes i tillegg mange ulike slangefarger og bryststykkeutførelser å velge mellom, slik at du kan finne et stetoskop som er slik du ønsker det skal være.

 

Trenger du hjelp til å avgjøre hvilket stetoskop som passer for deg? La oss hjelpe deg å velge.


Justeringsteknologien gjør at det blir enklere å lære seg å bruke et stetoskop.

Justeringsteknologien er en annen egenskap som gjør Classic III- og Kardiologi IV-stetoskopene egnet for studenter som skal lære seg å bruke et stetoskop. Denne 3M-oppfinnelsen gjør det mulig å høre lyder med ulik frekvens uten at man behøver å flytte bryststykket. Ved å justere trykket på bryststykket kan du høre ulike typer lyder – et fast trykk for høyfrekvente lyder, et lett trykk for lavfrekvente lyder. Med øvelse vil du lære deg hvordan du raskt kan identifisere ulike lyder og skille dem fra hverandre uten at du behøver å flytte på bryststykket.

  • Begge stetoskoper har et dobbeltsidig bryststykke med justerbar membran både på voksensiden og på barnesiden. Det betyr at du bare trenger ett stetoskop når du skal øve deg på å lytte på pasienter av ulik alder og størrelse. Du kan dessuten gjøre om barnesiden til en tradisjonell åpen klokke ved å skifte ut membranen i ett stykke med en varmering, slik at du også kan lære deg denne auskultasjonsteknikken.

    PRØV DEN HOS EN FORHANDLER I NÆRHETEN

     


Ytterligere ressurser til bruk under opplæring i bruk av stetoskoper.

Suppler klasseromsundervisningen med studentressursene våre.  • iTunes Store er et registrert varemerke som tilhører Apple Inc. Google Play er et varemerke som tilhører Google Inc.