3M™ Littmann® Classic II Stetoskop Nyfødt

  • Tilgjengelige alternativer
  • | Velg produktalternativer for IDer.

Det tosidige bryststykket med den reduserte membranen på 2,7 cm gjør det svært egnet for pediatriske pasienter.

Utformingen av bryststykket med både en flytende membran og åpen klokke gir høy akustisk følsomhet.

Headsettet er enkelt å justere, for individuell passform og komfort. Vinklede ørestykker som innrettes etter ørekanalene.

Se flere detaljer

Detaljer

Høydepunkter
  • Det tosidige bryststykket med den reduserte membranen på 2,7 cm gjør det svært egnet for pediatriske pasienter
  • Utformingen av bryststykket med både en flytende membran og åpen klokke gir høy akustisk følsomhet
  • Headsettet er enkelt å justere, for individuell passform og komfort. Vinklede ørestykker som innrettes etter ørekanalene
  • Du får lydoverføring av høy kvalitet med det anatomisk utformede hodesettet som sitter praktisk og komfortabelt på ørene

Vi vet at du har særlig omsorg for spedbarn. Derfor fortjener du 3M™ Littmann®-stetoskoper når du skal gi omsorg til de skjøre kroppene.

3M™ Littmann® Classic II Nyfødt-stetoskopet er spesielt utformet for bruk på de minste pasientene. Det har tosidig bryststykke for høy akustisk følsomhet både for høy- og lavfrekvente lyder. Det brukes av helsepersonell og studenter for å identifisere, lytte til og studere hjerte- og lungelyder og andre kroppslyder for undersøkelse og diagnose av spedbarn. Hodesettet tilpasses lett hodestørrelsen ved å klemme sammen eller trekke fra hverandre øreslangene. De tettsittende, forseglende øreproppene former seg etter hvert enkelt øre for en fremragende akustisk forsegling og komfortabel passform. Øreproppene slutter tett til enden av øreslangene. Av sikkerhetshensyn kreves det en del kraft for å fjerne dem. Neste generasjons slanger beholder formen og fleksibiliteten sin selv etter at de brettes sammen og legges i en lomme. Det gir stetoskopet lengre levetid som følge av forbedret motstand mot hudoljer og alkohol, og det har mindre sannsynlighet for misfarging. Neste generasjons slanger er ikke er laget av naturlig gummilateks, noe som er en fordel for følsomme leger og pasientene deres. Av hensyn til helse og miljø inneholder slangene heller ikke ftalatbaserte mykgjørere. Classic II Infant-stetoskoper produseres i USA, noe som sikrer jevn kvalitet. De leveres komplette med store myke ørepropper og bruksanvisning.

Spesifikasjoner

Ressurser