CORE Digital Attachment, 8481

  • 3M ID 7100235410
  • UPC 00850010298009

Festes til din egen 3M™ Littmann® Cardiology IV™ Stethoscope og forbedrer auskultasjon gjennom forsterkning, aktiv støyreduksjon og programvare.

Veksle mellom analog lytting og lyder forsterket opptil 40x (med toppfrekvens, vs. analog modus) for uovertruffen fleksibilitet.

Kobles til Eko-programvare for trådløs auskultasjon og for å visualisere, spille inn og lagre lyder for videre analyse eller dele dem sikkert for en annen mening.

Se flere detaljer

Detaljer

Høydepunkter
  • Festes til din egen 3M™ Littmann® Cardiology IV™ Stethoscope og forbedrer auskultasjon gjennom forsterkning, aktiv støyreduksjon og programvare
  • Veksle mellom analog lytting og lyder forsterket opptil 40x (med toppfrekvens, vs. analog modus) for uovertruffen fleksibilitet
  • Kobles til Eko-programvare for trådløs auskultasjon og for å visualisere, spille inn og lagre lyder for videre analyse eller dele dem sikkert for en annen mening
  • FDA-klarert og HIPAA-kompatibel

Få mer ut av stetoskopet du allerede eier med akustisk og forsterket lytting i dobbel modus. CORE Digital Attachment leverer opptil 40x forsterkning (med toppfrekvens, vs. analog modus) med aktiv støyreduksjon – noe som bidrar til å redusere bakgrunnsstøy selv i støyende kliniske innstillinger.

Med CORE Digital Attachment kan du veksle mellom tradisjonell analog lytting og forsterkede moduser for å lytte til hjerte- og lungelyder. Visualiser deretter det du hører gjennom bølgeformer streamet i sanntid til en smarttelefon eller nettbrett (ikke inkludert). Eko-programvaren integreres sømløst med CORE Attachment, og hjelper klinikere med å utdype analysen og til og med dele eksaminasjoner for en annen mening. Tilbehøret er kompatibelt med 3M Littmann Cardiology IV Stethoscopes.

Foreslåtte bruksområder
  • Forbedre auskultasjonen på Littmann Stetoskopet

Spesifikasjoner